Min of meer toevallig zijn we bij de Lancashire Heeler terecht gekomen als ons tweede ras. Intussen is het ons eerste, en enige, ras geworden.
Op de foto's ziet u de zes honden die we op dit moment in huis hebben. 

Veteranen

Marple is op de leeftijd van vijftien en een half jaar overleden en Bangle, net als Geena, op de eerbiedwaardige leeftijd van bijna zeventien. Daarom staan ze hier niet meer bij.

Intussen zijn er in de loop der jaren heel wat nieuwe Heelers bij gekomen. Van iedere hond ziet u een portret. Van boven naar beneden: Abby (Marmalade's Dutch Diva, Finland, 2008, Cilla (Marmalade's Lydia Black, Finland, 2013), Lynne (Bellsmond Kindred Spirit, Engeland, 2011) en Calli (Sukelyas Calliope, eigen fok, 2013). In de rechter kolom, van boven naar beneden: Anca (Axa's Dragon of Ancalagon, 2020) en Gina (Sukelyas Gwynn, 2020, pup van Calli).

Nestjes

Na de eerste twee nestjes hebben we er uiteindelijk één pup bij: Calli. Voor Daisy hebben namelijk we een uitstekend tehuis gevonden. Calli is dus gebleven en van haar hebben we in februari 2017 een nestje gehad van 6 puppies. Daarna hebben we van Calli ook nog het D-Day nest (F-nest, ook 6 puppies) in juni 2019 en het G-nest in november 2020 (7 puppies) gekregen, waarvan Gina, nadat ze was teruggekomen, alsnog is gebleven.